Ειρήνη Δράκου

Η Ειρήνη Δράκου γεννήθηκε στην Άνδρο το 1974. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος πάνω σε Άσκηση και Υγεία.
 

Παρακολούθησε σεμινάρια φωνής με τη Μίρκα Γεμεντζάκη και Θεραπευτικό Τραγούδι με την Ε. Νικολίτσα και στο χορό Barra a terre – Seresta Dance Studio, Χορευτικό Αυτοσχεδιασμό με τον Μ. Σιδέρη Σεμινάριο Μοντέρνου Χορού Ακροβατικά με την Σ. Ζάννου. Επίσης σεμινάρια υποκριτικής με τους: Στάθη Λιβαθινό, Ακύλλα Καραζήση, Κ. Σφυρικίδη, Γ. Συμεωνίδη, Κωνσταντίνο Αρβανιτάκη, Α. Δανέζη.
 

Συμμετείχε στην 8η Θερινή Ακαδημία του Εθνικού Θεάτρου και στα πλαίσια αυτής παρακολούθησε μαθήματα με τους: Ρούλα Πατεράκη, A. Bozic και Α. Βούλγαρη.
 

Από το 2007, είναι ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας ΑΣΙΠΚΑ μαζί με το Δημήτρη Μπίτο και συμμετείχε στις εξής παραστάσεις: «Κόντρα στην Πρόοδο» του Ε. Σολέρ σε σκηνοθεσία Γιολάντας Μαρκοπούλου, Λιλύς Μελεμέ, Δημήτρη Μπίτου, Αρη Τρουπάκη, «Η Ελένη» Γ. Ρίτσου – Βοηθός Σκηνοθέτη του Δημήτρη Μπίτου, «Eίμαι αίμα» του Jan Fabre, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπίτου, «Τρίπτυχο» του Heiner Muller και «Νυχτερίδες» της Λένας Κιτσοπούλου.
 

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις εξής ταινίες: «Γίνε Χρήσιμος Άνθρωπος όταν μεγαλώσεις» (μικρού μήκους) σε σκηνοθεσία Κηρυναίου Παπαδημάτου, «Μπάλος Κακός Χορός»(μικρού μήκους) σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπίτου, «Ο Αρσιβαρίστας και ο Άγγελος» σε σκηνοθεσία Ελένης Αλεξανδράκη, «Eyes of a Blue Dog» (μικρού μήκους) σε σκηνοθεσία Αλίκης Δανέζη- Knutsen, «Η συνάντηση» ( μικρού μήκους) σε σκηνοθεσία Έ. Μπούντρη, «Τα κάστρα της Νισσύρου», ντοκυμαντέρ, σε σκηνοθεσία Ελένης Αλεξανδράκη. 

Διοργάνωση:

Πλέγμα

@2018 Aegeanmethexis. Andros, Cyclades, Greece.

Proudly created by Designature

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • White YouTube Icon